GOD JUL

God Jul till alla er därute! Jag hoppas att ni hade en toppen jul för det hade jag! Risgrynsgröt, Skidåkning, längdskidåkning, Kalle Anka, lussebulle, Lite julklappar, Julmiddag, mera julklappar! Och jag blev såååå glad för allt och jag tycker det är så roligt att ge julklappar till andra!''Har ni haft det bra?

La France

AAAAH JAG HAR BOKAT FLYG TILL FRANKRIKE!! För er som inte vet så ska jag spendera den kommande våren i Frankrike och plugga franska. Jag åker i slutet av Januari och kursen sluter i juni. Har även bokat hotell för första veckan. Jag kan inte fatta!! Nu snart händer det!!!
I fredags kom jag hem från England också, det händer mycket nu! Älskar att vara hemma!! Aldrig mer värdfamilj även om jag hamnade hos en bra familj. De sista veckorna funkade ganska bra. Jag bestämde mig bara för att nu skulle jag sköta maten och det gjorde jag också och jag fokuserade på att vara med människor som JAG vill vara med så då var jag det. Och siste tiden blev jätterolig. Så nu har jag verkligen lärt mig mycket under den här hösten. Puss till er alla!

Bilder

Jag skapade en mapp där jag samlade alla de fula bilder jag hade på mig själv. En mapp med bilder där jag tyckte att jag var tjock, fet, hade äcklig hy, såg deforemerad och missbildad ut och så använde jag det som motivation till att gå ner i vikt. För så som jag såg ut på dom bilderna så ville jag aldrig se ut. Jag skulle bli vacker. Jag skulle bli perfekt. Allt det där extra fettet på fel ställen skulle bort. Mitt ansikte skulle vara smalt och inte runt. Jag gick in där med jämna mellanrum för att påminnas om hur ful och äcklig jag varit och vad jag kämpade mot och från. Från den fula uppenbarelsen som jag var till något mycket vackrare. Och jag tyckte att jag ble vackrare. Jag måhända blev aldrig nöjd men jag tyckte att jag såg mycket bättre ut, jag blev snyggare. Och nu kollar jag på bilderna. Och nu ör jag exakt tillbaka där, på ruta ett. Ser exakt likadan ut som jag så länge avskytt. Och jag gillar det inte nu heller...
Har ni också gjort något liknande?

nattliga funderingar

En konstig tanke har slagit mig... eller bra egentligen.
Jag vill bara vara snäll mot min kropp, leva med den och inte emot den. Jag SKA försöka att lyssna på hunger och mättnad och inte gå på vad huvudet säger. Och jag ska börja äta mer till frukost. Jag vill vara snäll mot den, mot mig själv.
Kommer väl ångra detta imorgon. Skriver också imorgon om hur senaste tiden varit.
xoxo

RSS 2.0