skäms

Jag sökte ju in på en konstskola. Men jag kom inte in. Och det skäms jag så himla mycket för. Jag vågar typ inte träffa alla dom som jag berättade det för. För jag vill inte berätta och skämmas över att jag inte kom in. Att jag är så jävla dålig. Men nu vet ni i alla fall. Och jag skäms.

Kommentarer
Postat av: Don't mind me

Usch vad tråkigt att du inte kom in. Men jag tycker inte att du ska skämmas för det. Få saker är så subjektiva som konst. Finns det någon annan konstskola du kan söka till?



Har varit i en liknande situation när jag skrev ett antagningsprov till språkkonsult. Hade inte berättat det för särskilt många, men de som visste i princip förväntade sig att jag skulle klara det. Själv var jag inte övertygad men tänkte att jag kanske ändå hade en chans, eftersom språk alltid varit min starka sida. Dock så kom jag inte in. Mamma blev upprörd och hävdade att de måste ha rättat fel och vägrade släppa det. Som om det var självklart att jag var bra nog. Det var jag inte och det var helt klart en knäck för självförtroendet.



Samtidigt är det nog svårt att gå igenom livet utan att misslyckas. Ibland uppnår man inte det man vill uppnå och det gör ont och man känner sig dålig, men det behöver inte betyda att man ÄR dålig.

2011-06-17 @ 12:54:01
URL: http://dontmindme.blogg.se/
Postat av: Tove

jag förstår hur du tänker.. men det är enbart du som skäms, ingen annan har någon synpunkt. herregud, det är svårt att komma in på skolor, och anledningen till att du inte kom in beror inte på att du var "för dålig", kanske fanns det inte plats, kanske såg de inte just vad de ville se, alltså, hade de fått se allt du någonsin skapat, eller fått träffa dig osv hade det kanske varit annorlunda..



precis som med betyg, bara för att jag råkar få ett G i svenska B, betyder det att jag är dålig då? Trots att man hade MVG i svenska A, och har kunnat läsa och skriva sen man var fem år? Jag menar, andras bedömningar kan inte avgöra ens egna färdigheter och kunskaper. Du vet att du är duktig Therese, det är vad som räknas. Skit i skolan, men trist att du inte kom in, då du verkade vilja det väldigt gärna. Sök till en annan, du är ju bra! Kram!

2011-06-17 @ 16:04:46
URL: http://flavigry.blogg.se/
Postat av: Maja

Gumman, inte ska du skämmas för deT? <3 Det är ju ingenting som du kan rå för, det kanske är någon som hoppas av så kanske du får en reservplats?

Ge inte upp hoppet tjejen<3

Puss<3

2011-06-17 @ 16:22:38
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Anledningen till att du inte kom in var nog inte att du var dålig, utan att det finns begränsat antal platser och det fanns ett sådant antal som lämnat in/visat upp "bättre" saker än du. Sök nästa år så kanske du kommer in!



Sen är det svårt det där med konst vad som är "högklassig"konst för någon kan anses amatörmässigt av någon annan. Just med konst ska man aldrig ta illa vid om någon inte uppskattar, det finns alltid de som uppskattar det desto mer. :) Tänk, då får du kanske lite ledigt från skolbänk det här året, eller?

2011-06-18 @ 00:46:44
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men Thessan, gumman! Klart du inte är dålig!

Bara för att man inte blir antagen (det var ju hur få som helst som blev intagna!) betyder inte det att du inte har talang. Det betyder bara att det inte blev den här gången.

Cheer up, Thessan. Det här är INGEN brist hos dig - för övrigt har du för många positiva egenskaper för att det ens skulle märkas.

Liksom.. Plus: Trevlig, söt, snygg, glad.. etc.

Minus: Är inte en av de bästa i länet på att rita.



Aha?

2011-06-18 @ 10:05:08
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

teheee, vad snäääll du är (a)

Fast synd nog smakade min inte lika bra som fåtöljens, så jag får kämpa på!



Alltså, det där med adress.. Det var svårt, eftersom jag flyttar runt hela tiden nu. Men jag kan ge dig min permanenta adress senare, till när jag flyttat? Vi kanske kan ta en brevpaus, så länge? Till september? Då har jag ju äntligen en FAST BOSTAD :D

2011-06-19 @ 10:44:12
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0