I en evighet

Jag måste nog erkänna att jag inte är som jag varit. Jag är ledsen. Påverkad av ett dödsfall. Deppig över dagens situation. Nervös inför framtiden. Och jag är på gränsen att ge upp. Ge upp det liv som kanske inte var menat att levas. Ge upp för att slippa känna, slippa stressa, bara falla. Så jag är förvirrad, och ganska nere just nu.

Kommentarer
Postat av: Emelie

och inte rååååååååd!

2011-08-21 @ 18:48:50
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Hah, awww, dina kommentarer gör mig så glaaaaad.

Älskar när du skriver så, för du kan verkligen känna min glädje och positiva energi, du verkar snappa upp den i dina kommentarer. Mwih!



JAG ÄLSKAR LÄGENHETEN

2011-08-21 @ 20:14:36
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Men pyttsan, hann inte skriva klart!



Jag har bakat rågbullar och tortillabröd och pitabröd (snart är det taco-lördag!) och skrivit inköpslista, vi hade tvättstuga från 14-17, jag har lagat en stooor form med kyckling- och baconpaj och gjort matlådor, plus att storkok med krämig grönsakssoppa och fryst in sex portioner. Så har jag dammsugit hela lägenheten både idag och igår (för man får ju inte nog på bara en gång, liksom)..

Det är så jädra underbart att ha fått en egen lägenhet. Verkligen. Går inte ens att beskriva - jag älskar det!

.. Shit, måste skriva ett inlägg om det. Typ nu. Eller imorgon. Haha!



Det är syyynd, inte så att min tid är dyr, bara att jag verkligen inte har pengar :( Inte när man ska få allt att gå ihop.



Såg just ditt sms, förresten!. Åh.. Det går verkligen inte ihop, jobbar hela på dagarna, jobbar även kväll på onsdag och fredag, jobbar på lördagen och på söndagen åker jag till mina släktingar :(

2011-08-21 @ 20:18:03
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Rebecka

Det gör så jävla ont när någon dör! Det är så att man knappt kan andas, jag vet. Men stå ut, överlev. Tillslut blir det bättre igen.! Jag skickar en massa kramar till dig!

2011-08-23 @ 00:37:12
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0