Hej hej

Hej,
För att vara ärlig har det gått åt helvete. Svält mig totalt i över en vecka och äter väl mer nu men inte på långa vägar tillräckligt med scä's mått. Har kontaktat min terapeut så vi ska se vart det leder.
I övrigt mår jag just nu ganska bra, och nu när jag äter mer än förra veckan känner jag mig nöjd. Nöjd att jag äter mer men också nöjd att det är för lite. Fan, det är svårt det där.
Men jag känner mig rätt glad, så jag står ut nu sista tiden som är kvar för om sex veckor kommer jag till Sverige!!!!!!!!!!!!!!!
Och då är det snart JUUUUUUL!

Hello you

Jag är lite nyfiken på vilka ni är som kikar in här? :) Tell me something about you!

-

Nu ska jag berätta. Jag har gått upp 27 kilo sen jag vägde som minst. 27 jävla kilo. Hur sjukt är inte det? Och jag hatar det och jag vill inte väga så mycket som jag gör nu. Jag trivdes i somras, det var okej. Jag var normalviktig och det var okej. Men jag fortsatte gå upp. Och jag undrade varför och min terapeut sa att det kommer lägga sig och att jag är på en topp. Sommaren fortsatte och slutet av sommaren kom och jag hade bara gått upp ännu mer. Gråter totalt ut hos min terapeut. Återigen säger hon att det kommer lägga sig och att det först går till en topp. Men det sa hon ju fan förra gången och ändå gick jag upp mer i vikt. Ärligt talat var hon också chockad och kunde inte riktigt förstå varför. Och nu, nu har jag gått upp ännu mer i vikt. Och jag hatar det något innerligt. Jag klarar inte av det och jag hatar mig själv och hur jag ser ut. Jag dör lite. Och ja det må vara siffror men det är alldeles för mycket för det är inte vad jag skulle ligga på och JAG trivs ju inte när jag väger FÖR MYCKET. Och jag slutar inte gå upp i vikt och det lägger sig aldrig. Och jag är inte smalt byggd från början så jag antar att jag måste styra det. Jag vet inte vad jag ska göra, jag bara hatar allt så jävla mycket, och mig själv mest.

,,,

Just nu är allt skit. Som väldigt ofta då.

RSS 2.0