skit

Nu skiter jag i alla koder.
Jag har gått upp 26 kilo. Jag ser ju hur jag ser ut, jag är liksom inte dum. Och om någon kan jämföra så är det ju jag, men det är inte det. Jag hatar hur jag ser ut nu. Jag fick höra att jag inte skulle behöva se ut såhär, ligga här. Och nu gör jag det, och jag hatar det som fan. Jag är så jävla missnöjd så det är helt otroligt. Groteskt. Så är det såhär jag "ska" se ut, då tänker jag gå tillbaka. Om några dagar får jag veta.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jag ska få veta vad jag väger i morgon på Idun, så jag vet inte har inte varit i den situationen. Men jag skulle nog kunna övertala mig själv att jag inte är tjock för det. Jag tycker ju själv att jag är tjock nu, samtidigt som jag vet att jag inte är det eftersom att jag har ett för lågt bmi för att kunna vara det. Och så skulle jag resonera om jag gick upp i vikt också.



Fick också höra att jag nog kan vara smalare útan att bli underviktig. Men jag äter på gränsen till för lite nu, och enligt schemat. Alltså, nej. För att bara för att minimum för min längd är en siffra betyder det inte att underviktig för min kropp är samma. Min kropp behöver kanske vara lite kraftigare än så för att orka med min vardag.



Man ska inte bry sig så mycket om siffrorna, även om det är lätt. För det är ett mått ja, men ofta ganska missvisande. Det är bra hjälpmedel om man ska gå upp eller ner i vikt för att se hur det går men vad fyller det för funktion annars? Ångest, eller?



Så, jag skulle nog tänka som jag sa till dig men sen att det är väldigt svårt är en annan sak :)



KRAMAR

2011-08-08 @ 17:27:37
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Visst är det ett helvete... viktuppgång som aldrig stannar och att inse att alla ljugit rakt upp i ansiktet på en och mer eller mindre lovat att man slutar gå upp och berättat hur svåååårt det är att gå upp och hålla vikt.

2011-08-09 @ 08:04:11
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Nej, givetvis är vi fortfarande vänner.

Men det är mer det, vad du skriver. Jag vill absolut inte att du inte ska få skriva preics vad du känner och tänker, men jag är rädd att lotsa in nya människor på det, som kan påverkas negativt.



Dock tycker jag inte alls mindre om dig som person, ska du veta, thessan :)

2011-08-14 @ 18:08:29
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0