doften av nybakat...


Igår bakade jag:



mumma

Och idag gjorde jag dessa. Jag är väldigt feg, för jag gör de inte med vanliga ingredienser som socker och så vidare. Det tar emot. Det är gjort på banan och nötter och avokado bland annat. Lite läskigt med kakao och honung. Förknippar det så mycket med onyttiga kakor. Men jag använder det ändå! Ett steg närmre. Men den var god!




Kommentarer
Postat av: Ullis

Jag hittade en Berteglass-sort i affären för ett tag sen men jag köpte den aldrig då det självklart var den jag var skeptisk till, haha hur är oddsen liksom.. Sen har de inte fått in dem igen än. Men ska nog bege mig till maxi imorgon och leta efter dem och de nya bjs, hittade dem inte i stan när jag letade förut :p Får sörja med godis ikväll igen, haha! Det här med att leva i nuet har jag först lyckats med DENNA veckan och vid vissa punkter under dagen ramlar man ju bak eller fram i tiden, gäller att vara enveten och bestämd så kommer man tillbaka i nuet. Tror det är jätteviktigt att jobba på det. Tack vare det har jag kunnat fixa utökade måltider och något gott varje dag utan dödsångest, bara sån hederlig hanterbar ångest. Det gäller str bestämma sig om hur man vill ha det och helt enkelt utgå därifrån. Hoppas du förstår mitt kanske lite förvirrande svar. Massa kramar

2011-03-11 @ 18:55:41
URL: http://foxxy.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Åh det ser himla gott ut det där, och nybakat bröd är verkligen svårslaget! (Y)



svar; Jag har gått på bup i snart 2år och går nu dit kanske 1 gång i månaden på samtal med min kontaktperson! Tidigare var det betydligt oftare (kanske 1 gång i veckan) men eftersom det går bättre för mig tycker jag, bup & föräldrarna att det känns lite onödigt.



Kram kram!

2011-03-11 @ 19:21:26
URL: http://frenchtoast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0