jag är rätt bra

Jag mår inte särskilt bra och i huvudet är det kaos men på ett sätt är jag ganska bra. För trots allt jobbigt har jag idag ätit pizza(!!) OCH naturgodis(!!) till kvällsmål + lite choklad(!!). Sjukt läskigt och jobbigt, men samtidigt är det lite kul att utmana. Förövrigt har jag ätit 4 andra jobbiga saker idag som jag tidigare undvek. Dagens slutsumma är att jag är rätt bra, tror jag.

Och jag är lite arg också, även fast jag inte visar det. För jag är nog rätt bra på att undvika det. Undrar hur det skulle vara att direkt bli arg på någon? Höja resten och visa aggresioner?

Imorgon blir en fullplanerad dag, och jag är lite nervös för det. Jag utsätter mig för mycket måste jag säga

Puss och god natt


Kommentarer
Postat av: Ullis

Men nu måste du ju ändå erkänna att den där pizzan vart jäkla god trots allt? Och inte dog du inte. Snarare tvärtom! Och du ska vara så jäkla stolt över dig själv att du tar dig an utmaningar, för det är just dem som gör en frisk. Och de jobbiga tankarna kan bara dra! Du är grym, det gäller bara att intala sig det, för det STÄMMER!

2011-03-17 @ 09:51:02
URL: http://foxxy.blogg.se/
Postat av: Tove

du är jävligt bra, och that's a fact! jag märker ju hur jävla långt du har kommit, jag vill bara ge dig en kram varje gång du öppnar munnen för du har alltid så bra saker att säga! <3

2011-03-17 @ 18:51:05
URL: http://flavigry.blogg.se/
Postat av: camilla

Grrryyymt bra gjort :D

2011-03-17 @ 21:12:48
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: emma

du är ju inte rätt bra, du är ju helt FANTASTISKT bra vännen! gud så duktig du är. Vi utmanar tillsammans, idag skall jag också äta naturgodis Utmaningar leder till frihet. fortsätt kämpa gumman, du fixar det här, det är jag övertygad om! <3



sv: Men TACK, söta du! vad du är snäll. vad bra att du blir peppad, det är så det ska vara! är så glad att jag kan bidra med något.



Massa kramar tjejen

2011-03-18 @ 07:56:51
URL: http://toutlemonde.devote.se
Postat av: karolina.d

grym du är!

2011-03-22 @ 16:07:39
URL: http://karsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0