måndag

idag började idun vilket var skönt. Det är verkligen en trygghet. Jag känner ändå att jag bara på några dagar kommit längre. Det är lite läskigt. I vissa saker känner jag mig låst, i en rundgång. Det är så mycket som går runt. Nu är det inte bara om mig, utan en hel del om andra också. Jag vill så gärna hjälpa andra, säga bra saker. Få andra att förstå, det jag själv inte kan se om mig själv. Det spritter av fjäriar i min mage av iver och förväntan och tankar om då, nu sen. Twisted.

Kommentarer
Postat av: Jennie

SV:

Joovisst är det säkert så. Har man levt utan några vidare kurvor de senaste 10 åren, så känns det OVANT, men därför tycker jag också att det liksom inte känns som "jag" heller! Och då spelar det liksom ingen roll om vare sej jag själv eller andra tycker att det är SNYGGT med kurvor, för det gör jag och det gör nog de flesta, men det handlar inte om det, utan för mej handlar det om hur det KÄNNS. Och jag gick igenom samma förändring förra sommaren och jag tyckte att det va minst lika jobbigt då som nu när de börjar komma tillbaka igen (gick ner i vikt igen i höst/vintras). Ok för boobsen, hehe, men just runt höfterna och rumpan är för jobbigt asså.. Dessutom så har jag haft en atletsik kroppsform nu, så blir extra jobbigt om det BARA blir kvinnliga kurvor och inte så mkt "vältränad" - fast jag vet ju att man kan ha både och, dvs kurvig + vältränad. Kanske får den turen om jag nu äter som jag ska när jag tränar ;) ...förhoppningsvis iaf.



Började du Idun för första ggn igår eller va det bara en ny vecka? Vart? På SCÄ?

2011-03-15 @ 07:24:14
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Emelie

Idun verkar verkligen göra mycket för dig. Och det är viktigt - håll kvar i det. Och det här med pizzan.. Det är ju superbra! Det var så jag klarade det - det var bara att bestämma sig. Även om man inte kände sig redo (för hallå, tror du att man någon dag bara kommer vakna upp och vara 'redo'? Det är man inte. Man får GÖRA SIG redo.)



Och när man har gjort det, så är det klart. Ett kapitel avslutat. Då har man gjort något, och därefter har man fritt val om man någon gång vill göra det IGEN. Men då har man åtminstone gjort det. Det är superbra att du bestämt det. Gör det bara. Det är värre att dra ut på det - då kommer det alltid att ligga på dina axlar, och tynga ned dig när du springer. :)



sv: Snackar du, eller?! Jag är GRYMT sugen, kan knappt vänta till fredag! Och jag är verkligen glad att min Fossil Fuel är tillbaka, om än i ett lite mer skandinaviskt namn ;D

2011-03-15 @ 07:48:49
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: camilla

Hur länge ska du gå där?:)



aa de va gott, har aldrig ätit risotto men :P krämigt blev de iaf :D



Just nu är jag sjukskriven :/ du då?

kram :)

2011-03-15 @ 08:28:28
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: emma

det låter ju jättebra, fina du. det kommer bli jättefint, ska du se!



sv: Nej precis, försöker se det så, då var det nog inget bra ställe ändå. Nej det var bara ett sommarjobb i en klädaffär, men tycker det är sjukt dålig stil att hålla på så alltså... Ja, jättejobbigt! Jag som hade satt på mig en fin tröja och massa haha.



Åh men tack, vad du är gullig vännen! tack så hemskt mycket <3

Kram<3

2011-03-15 @ 18:44:01
URL: http://toutlemonde.devote.se
Postat av: Hanna

kämpa på ge inte upp. Även om det är hårt och

tufft så sägs det att det är mycket

härligare när man är frisk och fri.



Jag kämpar med att komma till den punkten.

Styrke kramar från Hanna

2011-03-15 @ 19:11:16
URL: http://thegirlslife.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0