Jag har blivit kvinna igen

Ja, jag har fått min mens nu. Förstår ni? Det betyder att min kropp litar på mig nu. Att den kan göra det den ska oberoende på vad jag styr den till. Vi är ett nu. Jag och min kropp. Den litar på mig och vill arbeta och kämpa med mig. Kan det vara dags kanske att börja lita på den. Det är glädje blandat med rädsla.

Har haft idéer om att när mensen kommer har jag fått ett slutgiltigt bevis på att jag är tjock. Jag ville inte ha den för jag ville inte föra mina fula gener vidare iallafall så det spelade ingen roll.

Men också glädje. Jag är kvinna igen. Kroppen litar på mig. Och jag vill vara ett med min kropp, kunna göra allt jag vill, röra mig, smidighet, leka, ha kul. Haha, kanske lite töntigt att jag pratar om den som "den", men det är lite så jag ser det. Och jag har fått höra grattis, kramar, tårar av glädje. Precis det som jag ville ha när den skulle komma första gången men inte fick. Jag fick det tillslut. Och det känns rätt bra, och välkommet.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Grattis!! Det här är verkligen ett oerhört bra steg, det betyder ju att din kropp fungerar igen!

Och du har väl hört det man har sagt om mensen, om den är borta mer än ett år? Då har man permanenta skador på ryggrad och benstomme..

Och nu kan du ju få barn! Inte illa, inte illa :) Tänk att göra sig själv steril, det är ingen höjdare.. Grattis, verkligen!



Ja, jag har provat massvis! Jag är ju B&J's-galen, och det kallar jag mig inte för ingenting, tehe.

Men åååh, jag vill också till USA och testa massor med smaker (men typ bara därför, haha!)

Mush, nu har jag massvis med frågor att svara på. Jag sade ju STOPP imorse, haha! Fast du kan väl redan svaren på de flesta av frågorna du ställde, inte sant? ^^ Vi har ju pratat om det mesta?

2011-05-10 @ 10:06:06
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Lovi

Tjohoooooooo! Äsch det är ju ett superbra tecken (jag tycker dock att det är as-ovärt och skulle gärna ha kunnat vänta med just DEN delen i ngra år till) YAAY <3

2011-05-10 @ 10:15:46
URL: http://lovili.blogg.se/
Postat av: Emma

så så så stolt är jag över dig gumman!grattis grattis grattis fina fina du! denna styrkan som du har ska du verkligen ta till vara på nu. se vilka grymma framsteg du gör!<3

2011-05-10 @ 16:12:56
URL: http://ammina.blogg.se/
Postat av: Maja

Grattis gratits tjejen! Du är så grymt duktig!

Måste vara en riktigt skön känsla att känna att kroppen verkligen litar på en, som ett bevis på att man gjort ett bra jobb.

Hoppas du haft en jättebra dag!

Puss<3

2011-05-10 @ 17:25:14
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/
Postat av: Lissie

Det är ju toppen! :)

2011-05-10 @ 20:59:31
URL: http://fairlynuts.blogg.se/
Postat av: camilla

Grattis :D

2011-05-11 @ 21:59:38
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0