foodie

Nu är jag i Brighton och allt har börjat, därför jag inte skrivit på några dagar. Det är väldigt annorlunda, kan känna att mina osäkerhetskänslork kommer fram i de sociala situationerna och jag blir sjukt stressad av all gruppering och dömanden. Men nu tredje dagen känns det faktiskt bättre. Har hittat några att hänga med så det funkar. Blir nog bara bättre from now on. Åker till London imorgon till exempel!
Det här med maten är lite krångligt. Såklart väldigt mycket matprat och sånt. Det är lite konstigt, ingen har ju någon aning så de förstår ju inte alls att jag blir lite obekväm av det.
Jag är glad att jag inte äter middag hos familjen jag bor hos, de är inte kända för att ha så bra mat här, vilket de inte har. Och barnen i huset går och äter kakor och godis direkt efter middagen. Lustigt tycket jag, för det är verkligen vaaaarje dag. Är man inte mätt direkt efter middag? Jag känner mig typ "nyttig" här och till och med morfar kom och kommenterade min "healthy salad" som bestod av potatis och parmaskinka... vanliga kolhydrater och proteiner? Förvirrande. Skönt dock att vara så fullt upp med saker att maten inte tar så mycket tid i huvudet.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tänk, vad kulturskillnader kan spela roll. För dem är det inget konstigt att äta sött och onyttigt varje dag - för svenskar är det en hädelse. Väldigt lustigt!

2011-09-02 @ 07:25:56
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: therese

Allt bra?

2011-09-03 @ 19:00:30
URL: http://browntess.blogg.se/
Postat av: Emelie

Superbra med mig! Lite stressig och så, men det är ingen fara :>

Skönt att du börjar komma in i det - med bilderna på bloggen så verkar det ju som att du faktiskt börjar bli varm i kläderna!

2011-09-04 @ 12:19:09
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

DET ÄR KVAR I FRYSEN :D

2011-09-06 @ 20:35:33
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Lovi

Jag håller nog inte riktigt med Emlan, tror att det är väldigt vanligt i Sverige också, men mer i mindre städer och sådär kanske? Vet inte riktigt...

Sen vet jag att min familj gärna äter glass och likn typ 30 minuter efter middagen (hallå?). ;)

2011-09-07 @ 10:18:40
URL: http://lovily.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0