finalement

Jag mår fantastiskt bra. Jag är helt underbart lycklig. Frankrike är så himla bra och jag trivs med livet, med mig själv och med människorna här. Nu lever jag livet.

Kommentarer
Postat av: Emsi

LOVELOVELOVELOVELOVE IT! Åh, jag blir så lycklig av att läsa det här! Vill bara krama om dig superhårt, haha.sv: Tack, hjärtat, vad du är fin. Tack detsamma, och det verkar du göra; njuta av livet, dvs!PUSS! ♥

2012-03-03 @ 23:12:32
URL: http://toutlemonde.devote.se
Postat av: Emsi

Åååh. Tack vad du är fin, Tessi. Jag tror faktiskt att det ligger någonting i det. Rehabilitera mig lite först, liksom. Tack för att du uppmuntrar och stöttar mig. Det gör mig glad och lugn ♥ Puss och kram, hoppas du har det bra?

2012-08-15 @ 09:06:56
URL: http://toutlemonde.devote.se
Postat av: Emsi

sv: Jag funderar mycket kring vad jag vill utbilda mig till, vad jag vill göra med min fritid, hur jag vill bete mig mot andra, var jag kommer befinna mig om jag gör si och om jag gör så... Mycket funderingar, helt enkelt. Det är väldigt svårt att alltid vara medveten i sitt agerande, tycker jag. Försöker vara närvarande i varje skeende av mitt liv, och det är svårt, för mig. Maw.

Det är jättesvårt tycker jag, faktiskt! Men utmanande och spännande också, givetvis. Det är på skolor, jag är vikarie inom förskolan, grundskolan och högstadiet. Tufft, nytt och riktigt utmanande för mig. Är nog bra samtidigt som det tar mycket energi.

Åh vad mysigt! Ja Nice är riktigt, riktigt fint. Le petit Marseillaise är ju underbaaart. Köpte schampoo, duschcreme och body lotion i den serien. Noooms. Åh, har du något från Tiffanys? I'm sooo jealous! Vad kostade nämnda armband? Gud vad fint..!

Är det så? Får prova galette någon mer gång i framtiden då, blev ganska rejält avskräckt dock, haha. Men får prova!
Hur är det med dig, Thessan?

Kram! ♥

2012-10-08 @ 10:39:59
URL: http://toutlemonde.devote.se
Postat av: Emsi

Ja, det var verkligen helt underbart. Jag har ansökt lite olika skolor och så för hösten igen, så får vi se var jag hamnar :)

Det lutar mot psykolog/socionom alternativt något som behandlar språk. Men det är svårt att hitta rätt och verkligen bestämma sig... Men jag tror, som du, att det inte är någon idé att jäkta in i en utbildning för att sedan upptäcka att det inte helt var vad man ville i utgångsläget. Åh, haha, förstår det... Det finns ju så mycket av världen att se!

Jag vill vara en god medmänniska, hjälpa omvärlden men inte i det förlora mig själv, och kärleken till mig själv. Det är en svår balansgång, för mig. Förlorar mig lätt helt i någonting, blir helt inne i det och glömmer bort mig själv någonstans på vägen. Och det innebär att jag måste utveckla ett konstant medvetande i mitt varande, tror jag. Att se på varje handling jag gör och begrunda huruvida jag tycker att det är rätt eller inte. Det är svårt!

Tack snälla. Jag förstår att det verkar läskigt men du klarar säkerligen av det, du också! Det gäller att stålsätta sig och försöka slappna av. Samtidigt, haha. Det är inte helt lätt men inte heller omöjligt. Sedan är det väldigt mycket mysigare att jobba inom förskolan... Söta småbarn och kramar, inte fy skam. Sedan är ju de inte änglar alltid, de heller, de små liven ;)

Men åh, vad vackert! Avundsjuk blir jaaaag... Vill också ha något för Tiffanys, bara för att ha! Paha. Nejmen de små blåa askarna är ju så vackra... Knäppstolla är jag ;)
Jaså? Ja men då måste jag definitivt testa igen! Charmigt namn på ert favvoställe, tihi.

Åååh, låter ju som om du har fullt upp! Tre jobb, det är inte alltid helt lätt att koordinera ihop. Duktig du! Vad roligt att din rumskamrat från Aix kommit hem! Blev ni nära under vistelsen? :)
Jag kommer i slutet av oktober för att hälsa på Emelie, men det är bara några dagar... Borde göra en längre resa någon gång! Hinner inte med allt jag hade velat, haha!

Kramiiiiis

2012-10-15 @ 10:50:16
URL: http://toutlemonde.devote.se
Postat av: Lovi

Jag satt och läste på min gamla blogg och hittade en massa kommentarer från dig. Minns att jag (de dagar jag orkade tänka) oroade mig lite för dig ibland. Det jag ville säga var att jag blev så himla glad av att läsa det här - grattis!

2013-04-24 @ 22:09:33
URL: http://lovili.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0